Licht & Geluid


Verhuur

RvdH beschikt over een ruim aanbod aan lichtinstallaties en geluidsets. Het nieuwste op gebied van licht en geluid en sfeervolle feestverlichting maken deel uit van onze service. Voor een geslaagd feest kunt U kiezen uit onze assortimentlijst. Deze bestaat voornamelijk uit audio sets, lichtinstallaties en bijbehorende benodigdheden als versterkers en mengpanelen om uw geluid en licht perfect af te stemmen. RvdH streeft ernaar alleen met hoge kwaliteit te werken en heeft daarom een assortiment met hoogwaardige apparatuur samengesteld, bestaande uit onder andere Mackie, Fame, Showtec en Yahama.

Vaak is de combinatie van licht en geluid cruciaal voor het slagen van uw feest. Daarom laten wij u vrij in de keuze uit ons materiaal en zoeken we samen met U naar de beste oplossing voor uw feest. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij staan altijd voor uw klaar met onze vakkundige mening voor U klaar.

Op het moment dat U graag nog iets aan uw keuze wilt toevoegen dat niet op de lijst staat, zullen wij zorgen dat dit geregeld wordt. RvdH onderhoudt namelijk goede banden met collega bedrijven en zo kunnen we altijd iedereen een passende aanbieding kunnen voorleggen.